Centrul Comercial Medical ADION - 0214115948, 0731328545 
   ADION - Medicina Umana - Mobilier - Dulap medicamente, mese instrumentar si paravane - Dulapuri medicamenteStatie computerizata de ingrijire pacient

Stimati Clienti,
Ca urmare a situatiei actuale generata de pandemia Covid-19, dorim sa va facem cunoscut ca aprovizionarea cu produse medicale este una dificila. Vom incerca sa raspundem cerintelor dvs in limita posibilitatilor, in ordinea sosirii comenzilor.
Va multumim pentru intelegere


Statie computerizata de ingrijire pacient

Centrul Comercial Medical ADION


 
Detalii Statie computerizata de ingrijire pacient. prin ADION
Detalii Statie computerizata de ingrijire pacient. prin ADION

Statie computerizata de ingrijire pacient.

Statia computerizata de ingrijire pacient aduce un concept complet nou, care functioneaza ca un punct mobil de ingrijire pentru diferite departamente in saloanele si diferitele sectii ale spitalului dumneavoastra.
Acesta poate fi folosit in orice aplicatie mobila, in special in cazul in care mobilitatea si comunicarea wireless cu dosarele medicale electronice (EMRs) sunt de baza pentru ingrijirea pacientilor.
Statia computerizata de ingrijire pacient va ofera posibilitatea de a integra EMRs pentru a colecta date de la punctul de ingrijire pentru imbunatatirea securitatii pacientului, cresterea eficientei si reducerea costurilor.
Sistemul a fost dezvoltat pentru a fi folosit ca o statie de lucru mobila pentru a permite accesul la EMRs, ca un distribuitor de medicamente.
Designul sau modular va ofera flexibilitate pentru integrare usoara cu orice tehnologie in curs de dezvoltare.
De asemenea, ofera spatiu functional pentru a monta dispozitive medicale si pentru a stoca provizii medicale. Designul sau modular, integrat si intuitiv, ajuta medicul sa decida in orice moment, cum si cand acesta va fi utilizat.
Statia are un sistem de alimentare si un sistem informatic inteligent, fara ventilator.
Este, de asemenea igienic, fara spatii pe exteriorul acestuia, oferind posibilitatea curatarii usoare a suprafatei de lucru, ceea ce creste eficacitatea pentru respectarea standardelor de siguranta, de igiena si de sanatate.


 

 

Centrul Comercial Medical ADION
Bd. T. Vladimirescu 29 Bucuresti, Sect. 5 - 0214115948, 0731328545, adion@adion.ro

©Copyright 2014: Content: ADION Prodimpextrans; Design, coding & menteinance: Ideea Tech Consulting